PSD promite că va moderniza Gara Jibou înainte să vină Apocalipsa

Gara din Jibou va intra într-un amplu proces de modernizare finanțat de Uniunea Europeană. Când? Cu siguranță înainte să vină Apocalipsa. 

Promisiunea a fost făcută de senatorul PSD Gheorghe Pop, care a efectuat o vizită în gară alături de alte nume grele din conducerea CFR și a Ministerului Transporturilor.

Vizita greilor a avut loc ieri, iar la final aceștia au susținut că toată gara se va moderniza prin fonduri europene. Nu ne-au spus însă și când, dar ținând cont că de 30 de ani, cu PSD, PNL sau PDL la guvernare, Gara din Jibou arată la fel, putem spune doar că lucrările vor începe cu siguranță înainte să vină Apocalipsa peste noi.

Până la modernizarea gării, CFR va face însă un efort și va da cu puțină vopsea prin sala de așteptare și va monta câteva băncuțe noi.

Domnilor, sperăm să nu dați cu vopsea prin sala de așteptare, să montați două băncuțe noi și apoi să ne spuneți că asta a fost marea modernizare a Gării CFR Jibou. 

"Am stabilit împreună câteva priorități privind modernizarea peroanelor și dotarea cu mobilier, investiții urgente la Sala de așteptare și modernizarea iluminatului. Aceste investiții sunt necesare până la reparațiile capitale ce vor fi realizate prin fonduri europene. Lucrările urgente vor fi susținute financiar din surse proprii ale CNCFR S.A", transmite Gheorghe Pop pe pagina de Facebook. 

 

 

  • Distribuie pe

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest articol

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.