PNL Sălaj dă cu bâta-n baltă mai rău ca Dragnea când e la pescuit. Liberalii ne cred PROȘTI

Un băiat de prin PNL Sălaj, cunoscut drept purtător de cuvânt al partidului, ne spune pe facebook că PSD Sălaj a transformat Sălajul într-un județ asemănător cu Teleormanul. 

"PSD a transformat Sălajul într-un Teleorman al Transilvaniei", ne spune PNL-istul pe facebook.

Când fac astfel de afirmații, liderii PNL Sălaj, oricare ar fi numele acestora, ne cred proști (pe noi cetățenii). Iar dacă nu ne cred proști, sigur cred că poporul are memorie scurtă, de aceea își pot permite să facă astfel de afirmații. Deci cam tot proști ne cred. 

Spunem că PNL Sălaj ne crede proști deoarece fraza lor cu PSD-ul care a transformat județul într-un Teleorman al Transilvaniei e lipsită atât de sens, cât și de conținut.

De ce? Pentru că liberalii, unii foști băsiști transformați în galbeni, se fac că uită că atât PNL cât și PDL a guvernat județul în trecut alături de Tibi Marc și gașca lui.

Voi liberalilor credeți că am uitat că din  2012 până în 2016 Consiliul Județean Sălaj a fost condus de alianța PSD + PNL cu Tibi Marc președinte și cu Valer Crișan vicepreședinte. Sau voi credeți că noi am uitat de perioada în care PNL se lăfăia în putere cu PSD în Primăria Zalău? Ați uitat că Radu Căpîlnașiu conducea Primăria ajutat la dreapta sa de doamna Coța Daniela, viceprimar al PSD. 

Să mai amintim de prefectul Andrei Todea, de subprefectul Onorica Abrudan și lista poate continua.

Sigur, liberalii vor spune că aia e istorie, că să vezi că din 2016 sunt brusc anti-PSD. O fi, nu zicem noi că nu, dar îi cam contrazic pe liberali faptele. Păi cum? În comuna Dragu, PSD + PNL = iubire. La fel și în Bobota unde UNPR (partidul generalului Oprea) + PNL = iubire. La Băbeni la fel. 

Deci băieții ăștia de la PNL au condus județul alături de PSD, dar acuma vin și ne zic că doar ăia roșii sunt de vină, ei îs curați, deși se lăfăiau acolo în aceeași barcă. Hai nu zău, și ne credeți proști?

 

 • Distribuie pe

Comentarii

Exista 3 comentarii pentru acest articol

 1. Acute smelly, shop, savers hydropic anger stimulators. 2019-07-02 07:52:03

  http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Amoxicillin Without Prescription Amoxicillin 500mg oql.ecgw.salajulliber.ro.hkr.cm http://mewkid.net/buy-amoxicillin/

  The windy, gallstones, dissecans anger. 2019-07-02 06:59:36

  http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Amoxicillin Amoxicillin 500 Mg elf.rogo.salajulliber.ro.ltg.es http://mewkid.net/buy-amoxicillin/

  ion 2018-12-13 08:08:33

  spui maghiu si tragi apa

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.