Un pat cu foiță de aur, produs 100% în Sălaj, face senzație la evenimentele "exclusiviste" din Cluj-Napoca

Cu peste 8.000 de euro se vinde patul imperial acoperit cu foiță de aur, produs sută la sută în Sălaj. Patul a fost recent vedeta unui eveniment exclusivist din Cluj-Napoca.
 
Patul imperial, produs de fabrica Simex din Șimleu Silvaniei, face parte dintr-un dormitor de lux compus din pat, două noptiere, toaleta și oglindă și un taburet. Prețul de vânzare al unui asemenea dormitor este de aproximativ 24.000 de euro.
 
Patul și întregul dormitor face parte din noul concept modern lansat recent de Simex pe piața din Cluj-Napoca.
 
Georgiana Blaga, directorul de marketing al MOOD Cluj-Napoca ne-a declarat că toate sculpturile patului sunt acoperite cu foiță de aur. 
 
"Aplicarea foiței de aur pe motivul floral, care prdomină fronturile mobilierului, este una dintre cele mai importante, oferind o notă de noblețe caracteristică de altfel tuturor produselor noastre", ne-a spus Georgiana Blaga. 
 
Fabrica Simex din Șimleu Silvaniei, deținută de Dumitru Blaga, unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din Sălaj, a intrat recent și pe piața din Cluj-Napoca. Cei care doresc să achiziționeze produsele Simex din Cluj-Napoca sunt așteptați pe strada București, numărul 77.
 
Pe piața din Cluj-Napoca, fabrica SIMEX a intrat cu un brand nou, cunoscut sub numele de MOOD. Mobila MOOD este produsă sută la sută din lemn de stejar masiv. Deși au intrat pe piața clujeană doar de la începutul acestui an, vânzările Simex au cifre neașteptat de bune. 
 
Georgiana Blaga ne-a mai spus că Simex vinde sub brandul MOOD în Cluj-Napoca mobilă modernă pentru toate gusturile și toate buzunarele. 
  • Distribuie pe

Comentarii

Exista 1 comentariu pentru acest articol

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.