Peste 200 de taximetriști protestează mâine în Zalău

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) Filiala Județului Sălaj și Camera Națională a Taximetriștilor din România (CNTR) Filiala Județului Sălaj organizeză miting de protest în data de 13 februarie 2019, între orele 09.00 – 11.00, cu participarea a peste 200 de taxiuri.

Adunarea publică are ca scop un protest împotriva pirateriei din transporturile rutiere și se va desfășura pe sectorul de drum public B-dul. Mihai Viteazu de la benzinăria Mol până în Piața Iuliu Maniu - Primăria municipiului Zalău.

În acest sens circulația rutieră va fi restricționată pe o singură bandă a sensului de mers pe traseul B-dul. Mihai Viteazu de la benzinăria Mol până în Piața Iuliu Maniu - Primăria Municipiului Zalău, în data de 13 februarie 2019, între orele 09.00 -11.00. Dispersarea se va efectua pe Str. Corneliu Coposu, Str. 22 Decembrie 1989 și Str. Gheorghe Doja.

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță, în mod pașnic și civilizat a acțiunii, organizatorii împreună cu  Poliția municipiului Zalău și Inspectoratul de Jandarmi al județului Sălaj vor lua măsurile ce se impun, astfel încât, să nu stânjenească circulația rutieră și cea pietonală în zona adiacentă desfășurării manifestației.

  • Distribuie pe

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest articol

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.