De la întâlnirea cu Boc i se trage? Președintele TNL Sălaj se implică în problemele studenților

Președintele Tineretului Național Liberal (parte din PNL) Sălaj, Daniel Ispas, se implică activ în rezolvarea unor probleme pe care tinerii liberali le-au observat în dialogurile purtate cu studenții din România. Recent, tânărul Daniel Ispas, a avut chiar și o întâlnire cu primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, în cadrul unei conferințe a PNL organizată în orașul de pe Someș. 
 
Așadar, prin vocea lui Daniel Ispas aflăm că Tineretul Național Liberal a inițiat o propunere legislativă prin care studenții care ocupă locuri “cu plată” să plătească aceeași taxă de la începutul până la sfârșitul facultății
 
Tineretul Național Liberal a propus o inițiativă legislativă prin care taxa de studiu pe care studenții care ocupă locuri “cu plată” o achită anual, să fie stabilită la aceeași valoare pe durata întregului ciclu de studiu. Stabilirea acestei taxe la un anumit nivel de la începutul până la finalul studiilor universitare ar asigura predictibilitate financiară pentru studenți și ar descuraja abandonul pe fondul creșterii taxelor de studiu. Proiectul de lege va fi depus în Parlament de președinta Tineretului Național Liberal, deputatul Mara Mareș.
 
Membrii Tineretului Național Liberal din Salaj îi invită pe cei care sunt de acord cu propunerea legislativă să semneze petiția online inițiată pe această temă de pe site-ul PNL. 
 • Distribuie pe

Comentarii

Exista 4 comentarii pentru acest articol

 1. aaa 2019-03-14 08:59:24

  Dani Ispas fă-te că lucrezi!

  ion 2019-03-01 11:11:15

  il astept in mediul privat ca la buget toti-s curajosi

  2019-03-01 09:20:26

  Da tu ce sa faci Ion ...stai acasă și aștepți ajutorul social... lăsați naibii răutățile în loc sa te bucuri pt un om care încearcă sa facă un lucru bun voi aduceți comentarii răutăcioase... Sau crezi ca ai muncit mai mult ca el ai ajuns mai departe ca el? Așa ca taci! Când o sa fii mai deștept decât el nu doar sa te crezi tu...Atunci sa comentezi!

  ion 2019-03-01 08:00:02

  saracu ce sa faca si el pentru un salar de bugetar la Compania de Apa?

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.