VIDEO | Incidente între galeria HC Zalău și staff-ul echipei Măgura Cisnădie. Tadici a calmat spiritele

Liderul de galerie al echipei HC Zalău a fost evacuat de Jandarmerie din Sala Sporturilor "Gheorghe Tadici" în timpul meciului dintre HC Zalău și Măgura Cisnădie (28-22). Mai mult, liderul de galerie s-a ales și cu o amendă de 400 de lei pentru injurii.

Totul a început la ultima fază din prima repriză când handbalista Ada Moldovan de la Cisnădie a lovit-o intenționat cu mingea în față pe eleva profesorului Tadici, Alexandra Severin, care a rămas întinsă pe jos mai multe minute, având nevoie de intervenția echipelor medicale.  

În startul reprizei secunde, Ada Moldovan a fost fluierată minute în șir de fanii prezenți în Sala Sporturilor. Mai mult, între membrii galeriei de la HC Zalău și staff-ul celor de la Măgura Cisnădie s-a iscat un scandal, fanii zălăuani fiind provocați de oficialul D al celor din Cisnădie.

A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a calma spiritele, dar și de intervenția profesorului Gheorghe Tadici care a dat dovadă de fair-play și a reușit să-i calmeze pe fanii zălăuani.

Lideul galeriei din Zalău a fost în cele din urmă evacuat din Sala Sporturilor, iar în semn de solidaritate toată galeria de la Zalău a ieșit afară. Acolo, echipajul de jandarmi l-a amendat pe suporter cu 400 de lei. 

Au mai fost și alte momente tensionate. La pauza jocului, între Radu Istrate, acționar al clubului, și handbalista Ada Moldovan a avut loc un schimb tăios de replici. 

În cele din urmă, echipa din Zalău și-a arătat supremația pe teren, iar fetele profesorului Gheorghe Tadici au învins la diferență de sase goluri, mult mai bine cotata echipă a Măgurii Cisnădie. 

 

 • Distribuie pe

Comentarii

Exista 4 comentarii pentru acest articol

 1. Mag 2019-03-13 11:50:01

  O intreaga mizerie la Zalau samsarii fac galerie. Handbal transformat in judo. Niste măscărici de la A la Z.

  Zl 2019-03-12 17:39:01

  Ce ii e la ultrasu 400 de lei.. o noapte in draft😉

  ion 2019-03-12 15:07:34

  CE LIDER ? DE CE NU II DAI NUMELE? GALERIA HCZ E CEA TARE O TREIME SUNT ROMANI O TREIME UNGURI O TREIME TIGANI! HAI ZALAUL!

  vl 2019-03-12 14:30:14

  Gicule tata ti o luasi.... sa sa vezi ce ti o mai iei. Acasa suntezi zmei.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.