Băile Boghiș au intrat în insolvență pentru a scăpa de executarea silită

Tribunalul Sălaj a acceptat recent intrarea în insolvență a societății care deține Băile Boghiș. Decizia vine în contextul în care societatea unde Elena Udrea este asociată cu Lia Stanca se confruntă cu un val uriaș de cereri de executări silite. Jurnaliștii de la Gazeta de Cluj care au publicat această informație susțin că prin intrarea în insolvență, Băile Boghiș încearcă să scape de mai multe executări silite. 

Firma este controlată de Elena Udrea, care are 50 la sută din acțiuni, de Lia Stanca cu 10 la sută din acțiuni și de fiica Liei Stanca, Nadine, care deține 40 la sută din pachetul de acțiuni. Societatea este administrată de Maria Ciurte.  

Să mai amintim că firma a girat pentru plata unei cauțiuni a Elenei Udrea din dosarul omului de afaceri Bogdan Buzăianu, în care fostul ministru a fost implicat.

Jurnaliștii de la Gazeta de Cluj arată că societatea deține active în valoare de 13,4 milioane lei. În ultimii doi ani fiscali (2016 și 2017), societatea a raportat o pierderi de până la 500.000 lei și cifre de afaceri cuprinse între 1,8 și 2 milioane lei.

  • Distribuie pe

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest articol

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.