Deputat al Partidului Comunist și al FSN, elogiat la Prefectura Sălaj

Tânăra de doar 17 ani, Daria Tîrlea a câștigat un concurs organizat de Prefectura Sălaj, primind titulatura de prefect pentru o zi. În cadrul evenimentelor, tânăra elevă de la CNS a învățat despre prefecții județului Sălaj și chiar a făcut cunoștință cu unul - Victor Hălmăjan. Mai mult, cel din urmă a ținut să-i dea câteva sfaturi despre cum se conduce o instituție tinerei eleve de la CNS, dar și alte lucrui despre viață.

Așa cum spuneam, Victor Hălmăjan a fost elogiat astăzi la sediul Prefecturii Sălaj. Acesta a fost primit cu brațele deschise de prefectul județului, PSD-istul Florin Florian, iar pe pagina de facebook a instituției momentul reintrării domnului Hălmăjan în instituție este descris drept unul plin de emoție. 

Dar cine a fost Hălmăjan? Mai mult ca sigur tânăra Daria nu a aflat de la stimabilii domni din Prefectură că domnul Hălmăjan a fost un comunist de cinste.

Victor Hălmăjan a fost deputat în Marea Adunare Națională între anii 1961 - 1968, profesor la școala de partid Ștefan Gheorghiu, dar și președinte de CAP.

După anul 1990, așa cum bine știm România nu a mai fost condusă de comuniști. Sigur că această frază este adevărată, deoarece România și implicit Sălajul a scăpat de PCR. A dat doar peste FSN (Frontul Salvării Naționale). Așa se face că Victor Hălmăjan, din deputat în Marea Adunare Națională ajunge deputat ales pe listele FSN, apoi prefect al județului. 

 

  • Distribuie pe

Comentarii

Exista 1 comentariu pentru acest articol

  1. ion 2019-04-03 07:57:58

    Pe langa ca-i comunist Halmajan a falimitat si lichidat sute de firme azi varstanicii cauta arhivele firmelor respective si nu isi pot recupera drepturile legale pentru ca Halmajan a facut invarteli cu arhivele

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.