VIDEO. O celebră cântăreață din Sălaj a intrat în politică de partea ALDE Sălaj

Cunoscuta cântăreață de muzică populară, dar și realizatoare TV la postul Hora, Ioana Chiș-Pașca a fost aleasă zilele trecute vicepreședinte al organizației de tineret a ALDE Sălaj. Tânăra artistă a fost prezentată astăzi alături de noua echipă de tineret a liberal-democraților sălăjeni în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul ALDE din Clădirea Transilvania. 

Președintele partidului, Valeriu Crișan, a făcut cunoscut public astăzi tot biroul de conducere al organizației de tineret a ALDE Sălaj, susținând că tinerii care sunt la ora actuală în partid vor aduce un plus în viața politică din Sălaj, iar majoritatea vor ajunge lideri importanți în politica din viitor. Totodată, liderul ALDE Sălaj a mai precizat că toți acești tineri au fost cu greu convinși să intre în ALDE cu atât mai mult cu cât până la ora actuală niciunul dintre ei nu a mai făcut parte din viața politică.

Organizația de tineret a ALDE Sălaj este condusă de Ionuț Huluban (președinte), Dan Sabou, Antal Mircea, Pașca Chiș Ioana, Lungu Sergiu, Coman Ana-Maria (vicepreședinți) și Labo Bianca (secretar-trezorier).

 

 • Distribuie pe

Comentarii

Exista 4 comentarii pentru acest articol

 1. Anonim 2019-04-12 22:17:31

  Felicitari succes pe mai departe.

  2019-04-12 22:03:11

  Felicitări pentru acești tineri .Au stiut alege ALDE un partid de viitor.

  2019-04-12 22:03:11

  Felicitări pentru acești tineri .Au stiut alege ALDE un partid de viitor.

  ion 2019-04-12 21:17:59

  ar fi buna de filme porno

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.