Generalul Gabriel Oprea "l-a uns" pe viceprimarul din Bobota cu titlul de președinte al UNPR Sălaj

Fostul ministru al Apărării și al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a efectuat o vizită astăzi în județul Sălaj. Liderul UNPR Sălaj a avut mai multe întâlniri cu membri importanți din UNPR Sălaj, printre care consilierii județeni Dorin Gorgan, Valentin Big, și cu viceprimarul din Bobota, dar și cu membrul fondator al UNPR, Liviu Balint, acum deputat al PSD Sălaj.

Generalul Oprea a anunțat în Zalău temele pe care le propune UNPR pentru România, printre care și creșterea salariului minim garantat. Mai mult, generalul a susținut că este mândru că în Sălaj a dat peste un om de nivelul lui Liviu Balint, cel care în cele din urmă a ajuns deputat. 

Oprea a avut mai multe discuții și cu noul președinte al UNPR Sălaj, Florin Moale. Noul lider al progresiștilor sălăjeni, așa cum li se mai spune UNPR-iștilor, este viceprimarul comunei Bobota. De altfel, Bobota este cea mai puternică organizație a UNPR Sălaj. La alegerile locale, UNPR Bobota a reușit să strângă 42,27 de procente din voturile alegătorilor, mai mult decât restul partidelor. 

Florin Moale a devenit astfel oficial noul președinte al UNPR Sălaj. De altfel, Gabriel Oprea a susținut că Liviu Balint (fostul președinte al UNPR Sălaj) a fost și va rămâne un apropiat al partidului. 

Să mai spunem că UNPR va candida la alegerile europarlamentare, iar capi de listă sunt generalii Ilie Năstase (tenismen de performanță) și Anghel Iordănescu (fostul antrenor al naționalei de fotbal). 

  • Distribuie pe

Comentarii

Exista 1 comentariu pentru acest articol

  1. 2019-04-12 21:42:04

    T

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.