Daniel Ispas, tânărul care demnostrează că poți face performanță în ORICE DOMENIU. Tot ce trebuie este... VOINȚA

La cei 33 de ani ai săi, tânărul Daniel Ispas demonstrează zi de zi că dacă vrei cu adevărat poți face performanță în orice domeniu, chiar în mai multe odată. 
 
Daniel Ispas este exemplul viu că dacă vrei se poate orice. Astfel, tânărul zălăuan demonstrează pe zi ce trece că tot ce contează în viață e voința, iar atâta timp cât ai voință poți face orice, chiar muta munții din loc. 
 
Despre Daniel Ispas s-a scris și se va mai scrie. Totuși, e de remarcat că tânărul reușește să performeze în trei domenii care nici măcar nu au treabă unul cu altul, respectiv în POLITICĂ, în SPORT, dar și în activitatea profesională - INGINERIA.
 
Pe vremea când avea doar 18 ani, Daniel Ispas făcea performanță în fotbal. Acesta promova cu echipa Juventus Crișeni în Liga a III-a, performanță care astăzi este doar un vis frumos în fotbalul sălăjean. La acea vreme, alături de Ispas era actualul primar al comunei Crișeni, Călin Morar, cel care l-a dat fotbalului mare pe Vlad Morar, fost campion cu echipa lui Hagi, Viitorul Constanța. La ora actuală, după ani și ani, Ispas se poate lăuda că încă face fotbal de performanță, evoluând în Liga I la minifotbal.
 
Cel de-al doiela domeniu unde Ispas a făcut performanță a fost cariera profesională. La doar 23 de ani, în calitate de inginer, tânărul zălăuan conducea o echipă de peste 50 de muncitori, ca mai apoi să evolueze și să ajungă o piesă cheie la Compania de Apă Someș. La ora actuală, Ispas se ocupă de implementarea mărețului program de aducțiune a apei în județele Cluj și Sălaj.
 
Iar cel de-al treilea domeniu unde Ispas a făcut performanță este... politica. Daniel Ispas a fost ales în urmă cu doi ani președinte al organizației de tineret a PNL Sălaj, dar și vicepreședinte regional în zona de Nord-Vest a României în structurile tineretului liberal. Mai mult, Ispas are peste 300 de tineri în organizația de tineret a PNL Sălaj care îl susțin și sunt alături de partid orice ar fi. 
 
"M-ai întrebat cum poți să faci atâtea într-un timp așa scurt. Știi cum e? Dacă îți dorești ceva cu adevărat, poți face. Totul ține de voință. Atâta timp cât îți dorești să progresezi într-un domeniu, o poți face dacă te implici cu adevărat și îți dorești asta cu adevărat. Voinață și multă muncă, asta îți trebuie pentru a putea performa. Sper ca în viitor să mai auzți de mine și să mă remarc alături de tinerii din PNL în viața publică din județ", ne-a spus Daniel Ispas. 
 • Distribuie pe

Comentarii

Exista 4 comentarii pentru acest articol

 1. 2019-04-13 11:41:54

  Bai Ion mereu te bagi in seamă la articolele despre Ispas...chiar asa ciudă tii? Du-te si vezi-ti de treburile tale!!!

  un om 2019-04-13 09:07:57

  O sa va mirati daca in cativa ani o sa aiba probleme cu justitia din cauza politicii? NUUUUUUUUUUUU

  Petre 2019-04-12 23:41:30

  :)))

  ion 2019-04-12 22:46:51

  Sigur bugetarul de lux face multe performante dar n-are bani sa-si cumpere bilet la meciurile de handbal trebuie sa-l bage farkas la loja pe gratis

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.