VIDEO | CORESPONDENȚĂ de la Milano. Rușii s-au îndrăgostit de mobilierul Simex expus la cel mai mare târg de mobilă din lume

Zeci de mii de persoane au tregut pragul celui mai mare târg de mobilă din lume ce se desfășoară în perioada 9-14 aprilie în Milano, Italia. Printre firmele care se regăsesc la expoziție se numără și celebrul Simex din Șimleu Silvaniei. De altfel, producătorul de mobilă din orașul de la poalele Măgurii este una dintre puținele firme din Sălaj, dar și din România care participă la un eveniment ce se desfășoară la un nivel global.

De la Milano, reporterii Sălajul Liber au aflat că Simex are o expoziție de mobilă din conceptul de mobilier modern cunsocut publicului sub denumirea MOOD by Simex design scandinav. Expoziția fabricii din Sălaj se întinde pe o suprafață de 42 de metri ptrați, iar până în acest moment mii de oameni au trecut pragul producătorului sălăjean.

La Milano se află prosperul om de afaceri Dumitru Blaga, cel care ține în picioare brandul Simex, dar și Gabriel Antoniu Lavrincic, directorul economic al fabricii de mobilă. Cei doi au rămas surprinși să constate că deși se află în Italia, cei mai mulți vizitatori care le trec pragul expozitiei sunt din Rusia. Trebuie specificat însă că rușii sunt cei mai încântați de noua colecție realizată la Simex - realizată în totalitate din lemn de stejar masiv. 

De la Milano aflăm că rușii pun pe primul loc în preferințele lor mobila românească, în detrimentul celei din Occident. Rușii susțin în continuare, chiar și la Milano, că "mobila românească are greutate de zeci de ani de istorie pură". 

Să mai spunem că la expoziția din Milano, alături de Simex se mai află producători și vânzători de mobilă din Statele Unite ale Americii, dar și din Italia, Franța, Finlanda, Cehia, Danemarca, China, Japonia, Australia, India, Spania și Rusia.  

  • Distribuie pe

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest articol

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.