Sora lui Dacian Cioloș lucrează la serviciul secret "Doi și-un sfert" din Sălaj

Principalul candidat al alianței electorale USR - PLUS, Dacian Cioloș, originar din localitatea Pericei, a recunoscut într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Gazeta de Cluj că sora sa are legături cu serviciile secrete. Sora fostului premier lucrează, conform lui Dacian Cioloș, la DIPI - Departamentul de Informații și Protecție Internă - Sălaj. DIPI este fostul Doi și un sfert.
 
Jurnalist: O să vă mai rog să clarificați niște zvonuri, dacă tot suntem la acest capitol. Ele apar recurent în anumite publicații și sunt legate de familia dumneavoastră. Tatăl dumneavoastră a fost angajat al Ministerului de Interne, iar sora dumneavoastră lucrează pentru Departamentul de Informații și Protecție Internă, fosta unitate „Doi și-un sfert” din MAI, în județul Sălaj?
 
Cioloș Da. Dar astea sunt lucruri verificabile. Și nu văd de unde ideea de zvonuri. La fel, dacă cineva vrea mă analizeze pe mine, îl rog să îmi analizeze activitatea, și nu altceva. Să mă judece pentru ceea ce fac eu, pentru ceea ce spun eu și pentru ceea ce reprezint. Altfel, societatea românească nu va ieşi din tendința de a arunca suspiciune pe orice proiect care se întremează.
  • Distribuie pe

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest articol

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.