PDL-iștii sălăjeni, foști prieteni cu Udrea, membrii ai partidului care a tăiat salarii de la oameni neajutorați ne cer votul deghizați în liberali

PNL Sălaj reprezintă la ora actuală o adunătură de oameni culeși de prin PDL, PSD și PPDD. Aceștia au acum tupeu să vină smeriți în fața poporului din județul Sălaj și să ne ceară votul, susținând că ei sunt buni, iar PSD e rău. Că PSD e rău o știm cu toții, ne demonstrează zi de zi de când sunt la guvernare, dar la fel știm și că PDL-iștii deghizați în PNL-iști sunt la fel de răi.
 
Desigur, noi românii avem o memorie proastă și de scurtă durată și uităm că în urmă cu câțiva ani, băieții ăștia care spun că PSD e rău guvernau chiar cu... cu PSD? Da, cu PSD. Lucian Bode, președintele PNL Sălaj se pare că uită perioada de glorie când PDL, partidul care l-a făcut mare guverna alături de PSD. Băiețașii din PNL-ul de azi, mai ales cei din Sălaj uită cum își împărțeau funcții alături de PSD-iști. Să nu mai spunem de USL (PNL + PSD) că nu are rost.
 
Totuși, sălăjenii ar trebui să-și amintească cum Lucian Bode era coleg de partid cu Elena Udrea sau cum Guvernul Emil Boc al PDL a distrus familii prin reducerea salariilor cu 25 la sută. 
 
Repet, PSD ne arată pe zi ce trece că o gafează la modul cel mai serios, dar se pare că băieții din PNL au uitat că și ei au fost la fel.  
 
Se răsucește Brătianu în pâmânt. Dar, degeaba. La PDL tot una e, ei nu au istoria PNL-ului. 
 
Sursa foto: Graiul Salajului
 • Distribuie pe

Comentarii

Exista 5 comentarii pentru acest articol

 1. 2019-04-20 07:14:02

  Gheorge 2019-04-20 07:13:43

  DNA verificați divizarea Bochiș bai din ce firma sa divizat ? CUM A FOST IMPARTIT PATRIMONIUL și de ce ANAF nu a contestat? Cu cate milioane de Euro a fost prejudiciat Statul Român?Care este rolul lui Băuturi și Mi-a Ciuros

  Vasile 2019-04-19 18:28:58

  Să nu uităm faptul că dacă guvernul BOC nu ar fi tăiat atunci de la bugetari riscam să intrâm în colaps așa cum au intrat grecii. Nu spun că PD-L a avut o guvernare strălucită însă un așa articol pare mai degrabă un material la comandă. Păcat că nu există presă adevărată în Sălaj. Toți scriu doar pe interes și fără să supere pe cei care își fac reclamă pe platformele lor sau pe paginile printate ale ziarelor.

  2019-04-19 09:52:03

  Buuun!!!

  2019-04-19 06:40:27

  Corect articolul cu precizarea ca totusi PSD a reparat la salarii si pensii ce au distrus PDL- PNL....

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.