Ciunt taie finanțarea Festivalului Roman din Zalău. Banii vor fi folosiți la reabilitarea străzilor

Evenimentul care păpa o căruță de bani, dar care nu prea era gustat de zălăuani, rămâne fără finanțare de la Primăria Zalău. Festivalul Roman, evenimentul care debuta cu o paradă în fruntea căreia se afișa marele Radu Căpîlnașiu ca un împărat roman rămâne fără bani de la Primăria Zalău.

Ionel Ciunt a spus în ședința de aprobare a bugetului pentru anul 2019 că anul acesta Festivalul Roman nu vede niciun leu de la Primăria Zalău. Banii care erau cheltuiți pentru defilări cu trupe de daci și de romani prin oraș, care oricum nu prea aveau impact la public, se vor duce spre reabilitări de străzi și alte proiecte de dezvoltare a orașului. 

"Nu alocăm bani pentru Festivalul Roman. Dacă vom organiza evenimentul, acesta se va face strict din banii de la Consiliul Județean Sălaj. Noi vom folosi banii pe care îi tăiem de la Festivalul Roman pentru reabilitarea străzilor și dezvoltarea orașului", a spus Ionel Ciunt.  

  • Distribuie pe

Comentarii

Exista 1 comentariu pentru acest articol

  1. Becu 2019-06-05 15:48:52

    Păcat ca se taxează unul dintre cele mai calitative festivaluri din țară. Păcat ca nu se pune accentul mai mult pe cultură. Un popor fără educatie si cultura e foarte usor de controlat manipulat si dezbinat. Ce bine era dacă se tăiau fonduri de la evenimente mai slabe cum ar fi zilele orasului unde din ce in ce mai rar sunt chemate trupe calitative si di ce în ce mai des doar mercenari de la radio... mancatori de fonduri.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.