Campioana din Sărmășag. A început să practice sportul dintr-o joacă iar peste câțiva ani a devenit campioană mondială

Szeri Roberta-Luca este unul dintre tinerii din Sălaj care demonstrează an de an că orice este posibil atâta timp cât îți dorești cu adevărat.

La cei 18 ani ai săi, eleva Liceului Pedagogic din Zalău a ajuns să se încununeze de două ori campioană mondială la karate, dar mai are în palmares și o medalie de bronz. Tânăra elevă din Sărmășag a cucerit titlul mondial la karate în anii 2013 și 2015 la mondialele din Praga, iar în anul 2017, la mondialul desfășurat chiar în Cluj-Napoca a urcat pe a treia treaptă a podiumului.

A început să practice karate dintr-o joacă, datorită unei cunoștiințe care a înpins-o spre acest sport. Pe atunci avea doar 5 ani. La început totul i se părea doar o joacă de copii, însă cu timpul și-a dat seama că sportul este mai mult de atât și și-a dorit să facă performanță. După ore întregi de muncă și după mii de antrenamente, tânăra din Sărmășag a ajuns să fie cea mai bună din lume la categoria ei de vârstă. Odată cu trecerea timpului, Roberta-Luca și-a dat seama că sportul este o parte din viața ei, de aceea s-a și înscris în clubul Terra Kid din Zalău, unde mărturisește aceasta, și-a găsit și a doua familie. 

Pe lângă sport, tânăra din Sărmășag iubește mult și viața pe două roți.

 

  • Distribuie pe

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest articol

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.