Un cunoscut PSD-ist din Sălaj demască ȘPAGA primită de doctorii de la Spitalul Județean Zalău

Consilierul județean al PSD Sălaj, Alin Demle, unul dintre cei mai cunoscuți și vocali social-democrați din județ a reacționat dur după ce a aflat astăzi că în Spitalul Județean Zalău se primește șpagă în continuare, deșii medicii au salarii de până la 20.000 de lei pe lună.

Într-o postare pe facebook, Alin Demle acuză lipsa de caracter a medicilor care iau șpagă. Din cele relatate de PSD-ist, se pare că astăzi a aflat că un medic chirurg, deși are un salariu uriaș, continuă să primească plicuri de la pacienți. Să mai spunem că în calitate de ales al poprului, Alin Demle poate lua cuvântul într-o ședință a Consiliului Județean Sălaj și să prezinte acest caz, cu atât mai mult cu cât coleg de partid și de instituție este chiar cunoscutul doctor Florian Neaga. 

"Medic chirurg la Spitalul Județean Zalău , 20.000 lei salar, primește plic de la salariat cu minimul pe economie. Caracter ZERO. Degeaba primesc salariu mai mult decât motivant pentru că obiceiurile nu le leapădă. Eu sunt unul din cei care spuneam că salariile medicilor sunt prea mici - acum 1 an - în speranța că nu se vor mai murdării cu plicul. M-am înșelat, și azi am avut confirmarea. Îmi cer iertare celor pe care i-am contrazis și eram în stare să bag mâna în foc că nu se mai primește plicul. Aviz protestatarilor de serviciu: nu PSD e de vină. Guvernul a încercat să puna sistemul sanitar în normalitate. Se pare că nu a funcționat și are toate motivele să taie salariile bugetarilor pentru că plicul oricum se primește (nu spun că se cere , doar se primește)", a scris Alin Demle.  

 • Distribuie pe

Comentarii

Exista 15 comentarii pentru acest articol

 1. C 2019-05-08 23:29:26

  Da se mai primesc plicuri la greu dar nu trebuie să generalizăm. Cunosc medici care te tratează omenește și nu acceptă nimic în schimb. Exemplu concret este dr. Berar dr. Lapos dr. Matioc

  A 2019-05-08 09:53:31

  Inclusiv bulibașa spitalului dr. Neaga primește șpagă. Mai exact nu te operează sau îți tot amână operația până ce-și primește dreptul aproximativ 2000 RON pt operație la șold. 8 luni de zile a fost amânată o cunoștință iar după ce ia dat plicul cu 2000 RON a treia zi a fost pe masă de operație. Asta în condițiile în care Neaga are printre cele mai mari salarii din spital. Iar la cabinetul privat are cele mai mari tarife pt că alte variante în Zalău nu prea ai. Așa că ' zeul' Neaga nu prea este zeu mai degrabă este un măcelar. Și ca el încă mai sunt doctori nu toți dar sunt mulți spăgari. Și Da dl. Gârbovan Nicolae nu este nici o problemă să-i dai unui doctor o atenție pt. că tu ai fost mulțumit de serviciile lui dar nu are dreptul să facă diferențe între pacienți.

  Mariana 2019-05-08 07:28:36

  Eu am fost operata in Italia mai tratat foarte bine si nu a trebuit sa dai nici o cafea nu au salario mai mari ca medici romani dar ori de cite ori am fost internat in spital in Italia nu am dat la nimeni nimic .Romananul nu se va schimba nici odata at trebui condamnati sa se investe minte sistemul sanitar

  Eu 2019-05-08 06:47:56

  Buna ziua Eu am fost internat in luna decembrie an 2018 pe sectia chirurgie si a trebuit sa fiu operat sambata seara dar pana nu am cautat mosneagu de doctor cu plicu nu a venit sa ma opereze asa ca ma operat sambata dimineatza Ce sa mai zic de vocabularu infect care il are In schimb tot respectul pt sectia ORL si acolo am fost internat anul asta in aprilie si nici NU au vrut sa ia ...mi-au spus " daca insisti cu plicu vei ramane ne operat si netratat ...asa ca te rog dute in salon ca eu sunt aici sa tratez bolnavi ca pt asta sunt platit" e o sectie curata si care respecta pacienti.

  2019-05-08 06:41:45

  Am solicitat salvarea pentru mama mea care nu se simtea bine si a venit o salvare mica cu doctorul Dan Gabriel Claudiu care dupa ce a vazuto am intrebat daca o ducem la spital raspunsul Sec si arogant a fost Nu este Taxi poi de ce mai traieste pe spinarea bolnavilor Rusine

  2019-05-07 15:10:20

  Sa stiti ca in unele spitale se sustrag din medicamentele bolnavilor mai bine zis se fura mai ales de la batrani

  2019-05-07 15:05:16

  Se ia spaga in continuare asistentele asteapta sa le dai la fel si infirmierele altfel nu se uita la tine vorbesc urat nu poti sa intri in cabinetul asistentelor sa le intrebi ceva pun afis mare pe usa sa nu se intre nechemat iar daca mergi sa intrebiu ceva de tratamentul pacientului pe care l-ai internat sar ca arse am patit-o si eu de cateva zile cu mama mea care a fost internata am ajuns la ea intr-o zi la ora 15 si nu avea nici un medicament in sertar mi-a zis mama ca nu i s-au dat medicamentele pe ziua aceea si a mai spus si alta bolnava ca nici la ea nu i-au dat m-am dus la asistente in cabinet am batut la usa mai intai mi-am cerut voie sa intru si mi-au aratat afisul de pe usa n-am tinut cont si le-am luat la rost cu medicamentele de ce nu li s-au dat medicamentele au inceput sa caute pliculetele cu medicamentele in cabinet siu mi-au raspuns ca nu stiu ce s-a intamplat apo a venit una cu un pliculet de medicamente si mi s-a spus ca nu o sa mai aiba pe poimaine ca-i pliculetul de poimaine le-am spus ca nu se poate asa ceva am facut galagie si mi s-a spus ca sa stau linistita ca se rezolva Va intreb : ne mai putem lasa batranii nostri pe mana lor?

  B 2019-05-07 14:29:28

  Nu se poate generaliza.Sunt si doctori si cadre medicale care nu se coboara la a lua spaga si isi fac datoria asa cum trebuie .Pacat ca despre acest aspect nu se prea vorbeste.

  Garbovan Nicolae 2019-05-07 14:23:43

  Condiționarea actului medical este infracțiune! În articolul de mai sus se spune că se primesc plicuri .... Dacă acordarea actului medical nu este condiționată de către medic iar pacientul sau apartinatorul este recunoscător medicului că i-a salvat viața nu văd unde este problema .. ! Sa nu uitam că profesia de medic este o profesie liberală ca a avocatului și această categorie profesională nu termină de învățat toată viața.

  2019-05-07 11:38:04

  Aăaaaăa

  2019-05-07 10:52:34

  Da ce ati crezut ca îi sătura Dumnezeu de la infirmieră pînă la medic la toți trebe sa dai daca nu vorbesc cu tine ca si cu un cîine.

  Anonim 2019-05-07 06:17:43

  Se găsesc probe doar sa se și vrea. Vezi plângerile casate de La Colegiul Medicilor care zac în sertare nerezolvate.

  Florin 2019-05-06 23:01:47

  Oameni sunt prosti. Asa știu ca dacă nu dai plicul nu ești tratat cum trebuie. Am doua experiente pe propria piele una cu tatăl meu la cardiologie unde dna dr....... Când sa dus cu plicul a vrut sa îl externe e de urgenta. Explicația dna dr.... Sunt plătită sa va tratez nu sa iau plicul. Următoarea am sa o spun mai târziu pt ca mai aștept vreo reacție din partea Dnl dr.

  2019-05-06 22:27:48

  Ursul a-și schimba parul dar năravul ba. Ce ați crezut??? Nu-i satura Dumnezeu

  A 2019-05-06 22:20:38

  Se scrie .....iau spaga....si da e f adevarat se ia in continuare spaga

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.