Povestea unei tinere din Sălaj care a pornit de jos, iar pe zi ce trece ajunge un make-up artist de succes

Are 26 de ani și nu îi e rușine să recunoască că nu au fost toate roz în viața ei de-a lungul timpului. Totuși a încercat și nu s-a dat niciodată bătută, iar în timp ambiția ei și munca asiduă depusă zi de zi a fost răsplătită.

Bianca Emilia Bicăzan a învățat pe propria piele ce înseamnă cu adevărat să pornești de jos, să treci prin multe grutăți, dar apoi să te ridici și să fii sus. Muncește zi de zi și a ajuns să fie un artist de make-up apreciat în județ.

Tânăra a avut de mică o pasiune pentru arta machiajului, însă nu credea că va ajunge să profeseze în acest domeniu, mai ales la un nivel înalt. Așa se face că după absolvirea liceului din Crasna a urmat un curs de barman-ospătar și a început să lucreze în acest domeniu. Totuși, destinul a făcut ca Bianca să întâlnească persoane care i-au schimbat  cursul vieții. Așa se face că în urmă cu doi ani a ajuns la școala de make-up a Andei Ciobanu, care a descoperit că Bianca are calități spre așa ceva. Cu multă muncă, pasiune și răbdare Bianca a încercat să se perfecționeze zi de zi și să ajungă cât mai sus. A urmat apoi mai multe cursuri de specializare atât în Zalău cât și în alte orașe, chiar și în Timișoara, iar acum a ajuns chiar să le dea lecții celor care vor să învețe tainele machiajului.

Mai mult decât atât, recent, Bianca a fost prezentă la un seminar la Cluj-Napoca, unde alături de Anda Ciobanu a susținut un training tinerelor care vor să devină artiști make-up. 

Fire modestă, Bianca nu consideră că a făcut încă foarte multe, însă încearcă să se perfecționeze zi de zi și să ajungă cât mai sus în acest domeniu. 

Tânăra lucrează la Salonul Vestigo din cartierul zălăuan Brădet, iar clientelor care îi trec pragul salonului le promite o super ofertă. Fiecare tânără care își aduce cu ea o prietenă la machiat primește o ședință de make-up la jumătate de preț.  

  • Distribuie pe

Comentarii

Exista 2 comentarii pentru acest articol

  1. Mariana Ciulean 2019-05-08 13:33:48

    Felicitari succes pe mai departe si spor!!

    Andrei 2019-05-07 20:07:44

    Felicitări Bianca!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.