Mesaj EMOȚIONANT al unui suporter la despărțirea Roxanei Szolosi de HC Zalău

Roxana Szolosi, fostă Rob (26 de ani) s-a despărțit astăzi de fanii echipei HC Zalău, după 10 ani în care a fost una dintre cele mai bune marcatoare a echipei pregătite de Gheorghe Tadici. 

Pentru Roxana, meciul de astăzi cu Minaur Baia Mare a fost ultimul jucat pe teren propriu în tricoul Zalăului, aceasta alegând să se întoarcă acasă, astfel că a semnat deja un contract tocmai cu echipa din Maramureș.

Imediat după despărțirea de fanii Zalăului, o suporteră nelipsită de la meciuri, a postat pe facebook un mesaj emoționant în care rememora clipele frumoase petrecute de Roxana la Zalău.  

"Nu stiu ce ar mai fii de zis dupa ziua de azi! Doar ca iti mulțumesc pentru tot! Au trecut 10 ani! Cand? Chiar nu stiu. Ne stim de atatia ani. Esti un om frumos sa nu uiti asta si sa nu lasi pe nimeni niciodată sa te faca sa crezi ca nu e asa! Mi-ar fii plăcut sa stai, sa stai mai mult! Sa ramai mereu acelasi om pe care il stiu. Tu faci parte din acea categorie de oameni care luminează incaperea cand intra, pentru ca ai o energie pozitiva ti am zis. Stiu ca nu ai plecat încă, dar e ultimul meci acasa la Zalău. Bufnitica mea draga mulțumesc pentru emoțiile pe care le am la fiecare meci.Mulțumesc pt amintiri si sper sa ne facem si altele. Ps love you", a fost mesajul postat pe facebook de unul dintre cei mai apropiați fani ai grupării pregătite de Gheorghe Tadici.

385 de goluri a marcat Roxana Szolosi în tricoul Zalăului în ultimele patru sezoane. În această stagiune a înscris de 105 ori! 

 

  • Distribuie pe

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest articol

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.