De Ziua Copilului un grup de mămici din Zalău ajută peste 200 de copii loviți de soartă

Peste 200 de copii se vor bucura de cadouri și un spectacol pentru copii organizat de un grup inimos de mămici din Zalău. 

Zălăuancele au pus mână de la mână, au adunat dulciuri, au găsit sponsori, și se pregătesc să le ofere și copiilor loviți de soartă șansa de a se bucura de Ziua Copilului.

În total vor fi doău evenimente caritabile. Unul va avea loc pe data de 28 mai în Clubul Divino, acolo unde va fi un spectacol susținut de Ella Bella, iar peste 50 de copii neajutorați din Zalău vor primi pachete cu dulciuri și se vor putea bucura în avans de Ziua Copilului. 

Cel de-al doilea eveniment are loc pe 29 mai, când mămicile, sprijinite de Asociația pentru Susținerea și Educarea Rromilor și Primăria Crasna, vor organiza o petrecere pentru copii în satul Ratin. Peste 150 de copii neajutortați din acest sat vor primi la rândul lor dulciuri și se vor bucura de o mică petrecere. 

Coordonatorul evenimentelor este Corina Țurcaș, o zălăuancă foarte implicată în viața comunității. Corina ne-a mărturisit că este cel de-al cincilea an când strânge alimente pentru copiii loviți de soartă, dar și că un astfel de eveniment a avut loc și anul trecut, și a reușit să aducă multe zâmbete pe chipul copiilor care au uitat să mai zâmbească și să se bucure de copilărie. 

  • Distribuie pe

Comentarii

Exista 2 comentarii pentru acest articol

  1. B ascertaining lactational suicidal, rickettsial useful? 2019-06-22 02:40:07

    http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Amoxicillin Without Prescription Buy Amoxicillin glb.wxug.salajulliber.ro.law.be http://mewkid.net/buy-amoxicillin/

    Multiple dread entries supernatural fetocide strokes. 2019-06-22 01:49:25

    http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Amoxicillin 500 Mg Buy Amoxicillin Online uep.xkbd.salajulliber.ro.pna.us http://mewkid.net/buy-amoxicillin/

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.