Tânărul din Zalău ajuns președinte peste studenții liberali din București este convins că PNL câștigă Europarlamentarele

Alexandru Pencu, 23 de ani, tânărul din Zalău care a ajuns președinte al organizației de studenți a PNL din sectorul 6 al Capitalei este convins că PNL va câștiga alegerile europarlamentare. Tânărul liberal susține cu ironie că doar în cazul în care Dragnea și Dăncilă primesc un premiu Nobel se mai poate schimba ceva. 

"PNL va câștiga alegerile europarlamentare! Ne aflăm într-un moment de cotitură pentru România. PSD scade dramatic pe zi ce trece, ajungând de la 45% (la ultimele alegeri din 2016) la 25% (aprilie 2019) pe fondul unei guvernări dezastruoase, poate cea mai proastă guvernare din 1990 încoace. Dacă la aceste alegeri PSD ia sub 25% e terminat pe veci. De cealaltă parte, Partidul Național Liberal înregistrează cel mai mare scor în preferințele românilor fiind cotat cu 27,6% din sufragii și trendul e unul ascendent. Prin venirea lui Rareș Bogdan partidul a renăscut, membrii mobilizându-se ca niciodată iar efervescența crește cu fiecare zi. Dacă Dragnea/Dăncilă nu primește un premiu Nobel pana pe 26 mai, vom avea parte de un scor istoric, iar PNL va câștiga alegerile europarlamentare!", susține liberalul.  

  • Distribuie pe

Comentarii

Exista 1 comentariu pentru acest articol

  1. ion 2019-05-16 12:53:53

    garantat de COMO

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.