Ultima ora! Mâine elevii de la Scoala “Corneliu Coposu” din Zalau sunt liberi, după ce grindina a distrus acoperișul cladirii

Având în vedere fenomenele meteo extreme care au avut loc în această după-amiază, Comitetul Local pentru Situații de Urgență s-a întrunit azi, 28 mai ora  17:00, la solicitarea viceprimarului municipiului Zalău, Teodor Bălăjel. 

În cadrul întrunirii, după o primă analiză a pagubelor produse de grindină în oraș s-au transmis resposabilități fiecărui membru al comitetului, iar o parte s-a deplasat în zonele cele mai afectate de aceste fenomene meteo în vederea evaluării daunelor.  Astfel s-au constat distrugeri mari la acoperișul și luminatoarele clădirii școlii gimnaziale ”C. Coposu” din cartierul Dumbrava Nord.

Având în vedere lucrările ce trebuie efectuate imediat și pentru a nu pune în situație de pericol elevii școlii, s-a hotărât suspendarea cursurilor la  Școala Gimnazială ”Corneliu Coposu”, în data de 29 mai 2019.
La această oră o echipă  de lucrători ai societății Citadin, ajutați de angajați ai I.S.U. Sălaj execută lucrări de punere în siguranță a clădirii.

Cursurile vor fi reluate în data de 30 mai 2019.

  • Distribuie pe

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest articol

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.