Nume cu “greutate” din Sălaj vor sa ajungă in Parlament - Lavrincic, Ghiurco sau Haller

Nu se știe încă oficial cine va candida pentru cele 6 mandate de parlamentari ai Salajului - 2 de senatori și 4 de deputați - dar deja se vehiculează mai multe nume care s-ar putea regăsi pe liste. Alegerile parlamentare vor avea loc anul viitor spre finalul anului. Pana la ora actuala, prin partidele din Salaj se vehiculează tot felu de nume importante și de jocuri de culise pe care le redam mai jos. 

Una dintre cele mai sigure candidaturi este a lui Gabriel Antoniu Lavrincic din partea Pro România. Lavrincic este directorul comercial al gigantului Simex, principalul om de legătura ale producătorului de mobila cu țările in care realizează exporturi, in special Rusia. 

Un alt nume care s-ar putea regăsi pe liste este Dan Ghiurco din partea PSD. Primul Jiboului a vrut sa candideze și jn 2012 și in 2016 însă nu a fost lăsat de partid. In 2016 Dan Ghiurco a pierdut alegerile interne din PSD pentru un loc pe lista de deputați la doar un vot in spatele lui Iuliu Nosa, însă odată cu reforma din PSD, acesta s-ar putea sa prindă un loc de parlamentar. Se mai zvonește și o posibila candidatura a lui Ionel Ciunt. 

La PNL apele sunt tulburi. Cu siguranța Lucian Bode va dori sa-și păstreze locul de deputat, însă alte doua nume importante din partid s-ar putea regăsi pe liste. Bogdan Ilea, decanul Baroului de Avocați Salaj poate fi unul dintre acestea. Un alt nume cu greutate este Otto Haller. Prosperul om de afaceri a demonstrat de-a lungul timpului ca este aplecat spre problemele comunitatii și va avea un cuvânt greu de spus in interiorul partidului. 

Nu se știe încă pe cine va miza UDMR, ținând cont ca Seres Denes are aproape 30 de ani de activitate in Parlamentul României.

  • Distribuie pe

Comentarii

Exista 2 comentarii pentru acest articol

  1. LAURENTIU CIOCOI PRIMAR! 2019-06-07 21:30:47

    LAURENTIU CIOCOI PRIMAR!

    ION 2019-06-07 13:55:36

    Lavrincic Ghiurco sau Haller - TOTI ROMANI 100% URMASI AI LUI DECEBAL SI TRAIAN

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.