Zeci de zălăuani aduc acuze GRAVE unui medic de la Spitalul Județean. "Au trecut 9 ani și încă am sechele de la operație"

Medicul Horea Jidveianu de la compartimentul de chirurgie pentru copii al Spitalului Județean este acuzat de mai mulți zălăuani de modul grotesc de a se comporta cu pacienții. Totul a început după ce pe un grup de facebook o mamă a cerut păreri despre acest medic. Zeci de comentarii negative au început să curgă pe rețeaua de socializare, majoritatea demascând practicile acestui medic. Amintim că nu este pentru prima dată când medicul Jidveianu a fost acuzat de rele practici.

Redăm mai joc mai multe din comentariile postate de zălăuani la adresa acestui medic

"Din proprie experienta iti spun,cand auzi numele asta sa fugi departe!" 

"Eu am fost la el cu băiatul avea artrita și ia pus piciorul in ghips ,deci nu îl recomand"

"Nu recomand vorbește urât. Săptămâna trecută l-a operat pe copilul meu de apendicita după 5 zile fiind bine ne-am cerut acasă, pai ce urat o vb cu noi nu pot să vă spun. Apoi am fost la cabinet pt scos fire acolo soțul meu l-a rugat să deschidă Baia că erau mulți copilași, gravide etc. ce urât o vb cu sotu după ce am plătit o groază de bani dați pe lângă consultație"

"Am vrut sa îmi iau banii înapoi dar a închis ușa după noi"

"Nu recomand ! Irascibil !"

"Din propria experiența , nu îți recomand , au trecut 9 ani de la operația făcută de el și încă am sechele"

 

 • Distribuie pe

Comentarii

Exista 3 comentarii pentru acest articol

 1. 2019-06-10 22:23:23

  Da e forte rau pentru o operatie la fratele meu iam dat 150 euro si azis ca iam dat bani de cafea si apoi iama dat 200 lei si nici asa na fost multumit parera me sal deie afara pe horea

  2019-06-08 21:33:24

  Da cine va pune sa ii dati bani?

  2019-06-08 18:53:33

  Ma mir.ca l mai tin in spital ! Si noi am patit urat de tot cu el . L a operat pe nepotul meu de apendicita ( era vorba de enterocolita ) . Dupa operatie copilul a avut febra o saptamana l a umflat cu antibiotice a luat si o suma mare de bani si la urma am ajuns la Cluj . E agresiv verbal nesimtit nu tine cont de varsta apartinatorilor . Nu am auzit un cuvant bun despre el si totusi este in functie si nenoroceste.copii !

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.