O tânără din Jibou "a cucerit" plaja de la Mamaia

La doar 18 ani, tânăra Ronela Mihaela Mureșan din Jibou a reușit să încânte asistența de la un concurs de miss desfășurat pe plaja de la Mamaia.
 
Tânăra din Jibou a cucerit anul trecut locul doi la concursul de miss plajă ce se desfășoară la Mamaia și care are o vechime de 17 ani fără întrerupere. Tânăra este însă ambițioasă și speră ca anul acesta să ocupe locul întâi, iar apoi să-și poată clădi o carieră în acest domeniu. 
 
Concursul la care a participat tânăra Ronela este organizat de italianul Manuel Kermany, iar la probele din concurs s-au prezentat atât tinere din România, cât și din Republica Moldova. Concurentele trebuiau să-și prezinte costumul lor de baie, costumul de baie realizat de organizatori și o rochie de seară. 
 
Pe lângă concursurile de miss însă, tânăra Ronela este și o persoană implicată în activitățile comunității, astfel că aceasta a fost voluntară la mai multe proiecte derulate în Sălaj, ultimul fiind ziua micilor războinici ce a avut loc de 1 Iunie la Jibou, când au fost aduse vedete de la show-ul difuzat de Kanal D - Exatlon. 
 
 

 

 

 

  • Distribuie pe

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest articol

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.