VIDEO. Cartierul din Zalău unde copiii sunt amenințați cu MOARTEA de oamenii străzii care se droghează

Cu glasul tremurând parcă să nu-i audă cineva, cu spaimă în priviri, mai mulți copii care se joacă în zona fântânii arteziene de la Astralis ne povesteau cum în spatele blocurilor, între calea ferată și zona unde se va construi magazinul Dedeman există mai multe dughene unde dorm noaptea aurolacii. Nu doar aurolacii își fac veacul în zonă, ci și persoane care vin în oraș cu caii și căruțele.

Copiii ne-au mărturisit că le este groază să se mai joace acolo, mai ales când se întunecă. De multe ori le este frică să iasă din casă chiar și dimineața la ora 7.00 pentru a merge la școală. Aceștia spun că de multe ori au fost amenințați cu cuțitul de cei care își fac veacul prin garaje, ba chiar și cu moartea. Pe un ton rușinat, copiii ne-au mărturisit că acolo au găsit inclusiv prezervative, dar au văzut și interiorul beciurilor unde dorm cei care peste zi se plimbă pe străzile orașului trăgând din pungă.

Locuitorii zonei susțin că în acele beciuri își fac veacul oamenii străzii. Aceștia beau și trag pe nas din pungă, dar consumă și alte substanțe. Liniștea zonei este grav afectată de aceste personaje.

Mai mult, aici a avut loc inclusiv un deces încă învăluit în mister. Ofemeie în jurul vârstei de 45 de ani a fost găsită pe 17 decembrie anul trecut fără suflare. Aceasta locuia alături de concubinul ei într-un beci situat în zona fântânii arteziene de la Astralis.

Cei care au descoperit-o au fost pompierii, solicitați la fața locului. Aceștia au predat cazul polițiștilor și procurorilor.

Martorii oculari susțin că femeia locuia în condiții precare, iar pe corpul acesteia se puteau observa urme de violență fizică, cel mai probabil de la "corecțiile" aplicate de soț.  

 • Distribuie pe

Comentarii

Exista 5 comentarii pentru acest articol

 1. ion 2019-06-12 12:55:48

  S-O TERMINAT SI CU ZIARUL ASTA! ULTIMA FARAMA DE PRESA LIBERA DIN SALAJ! NASPA PRESA SUFERA MOGULI JUBILEAZA!

  2019-06-10 18:28:21

  Articol scris de altii de cateva luni...hop si eu...Buna dimineata!

  Florica 2019-06-09 14:31:19

  De ce nu se poate stabili ordinea și în zona astrala sa le interzică la oameni străzi și la aurora ci sa mai intre în acele beciuri sa fie dezfintate

  2019-06-08 22:42:00

  Vai de tine ziarist ce ești. Scrii articole de pe terasa fără sa te informezi înainte de a scrie un articol dacă ce scrii este adevărat. Scrie și tu un articol pe munca ta nu pe ce îți dau alți mura în gura

  2019-06-08 21:24:03

  Persoana decedata a fost gasita de politia locala care au anuntat pompierii!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.